Menukaart

Welkom in ons restaurant!
Wilt u alvast een keuze maken uit ons assortiment? Dan vindt u hier onze restaurant-menukaart! 
High Wine Informeer naar de mogelijkheden van High Wine bij Délifrance Heerlen. Laat u verrassen! Lekker borrelen met een bord vol heerlijke belegsoorten, diverse soorten stokbrood en een glas wijn naar keuze. 

IceFondue 

Maak kennis met het nieuwste fenomeen van Délifrance Heerlen: IceFondue
Je geniet van allerlei lekkere ijstapas door hapjes in een fondue met stikstof van -180 graden celsius te houden.

Vraag naar de voorwaarden!Belegde Baguettes
Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten. Délifrance Heerlen heeft o.a. de Club Sandwich Spéciale een Pain Polaire met kipfilet, bacon, ei, tomaat, komkommer, sla en mayonaise en de Carpaccio Deluxe met carpaccio, rucola, oude kaas, pijnboompitten en balsamico.

Provencettes
Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers. Kies bijvoorbeeld voor de provencette Bombay met kip, kruidenkaas, tomaat en kerrie of de Chèvre Deluxe met geitenkaas, bacon, rucola en honing. 

Maaltijdsalades
Probeer ook eens één van onze verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers voor u bereid met de beste ingrediënten.

Diverse drankjes (warm/koud)
U kunt  denken aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee. Bij Délifrance Heerlen kunt u heerlijk combineren. 

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)
Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten, maar omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en rozijnenbroodje.

Dit uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham/kaas, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes etc.

Soupe Complète
Een complete maaltijd voor iedereen! Een heerlijke kop soep naar keuze met een vers afgebakken pistolet met beenham. Als lekker extraatje een schaaltje eiersalade!